Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...till en god vän


Barndomsvän

Min storebror,du och din tvillingbror
Ni va så bra barndomsvänner
Ni gjorde allting ihop, sov,fiska och jag tror
precis som jag, att ni saknad känner.

Ni växte upp och skaffade ett liv på var sitt håll
Min bror och ni två finns på tre olika ställen
Ni är nog ledsna,precis som jag, att ni inte hade koll
på att ni slutade ses, och efter ett tag flyttade du till fjällen.

Jag blev förälskad i både dig och din bror
I många år gick jag och tråna, och trodde att jag dög.
Ni har en speciell plats hos mig då ni i mitt hjärta bor
men det visade sig att din bror va bög.

Du och jag har roliga samtal i bland
Du gråter hos mig och du vet var jag finns
Men jag vet att det bara rinner ut till sand
jag ställer alltid upp och jag vet att du minns.

Åren har nu gått och vi träffades på en fest
Din flickvän hade precis lämnat dig och du sökte tröst
Jag ställer upp för dig alltid, nu och mest.
Jag vet att det inte släcker din hemska törst.

Det gick ett par veckor, din bästa vän valde att inte leva kvar
Du bad mig att ringa för du vet att jag ställer upp.
Du grät så mycket du hulkade ur dig allt, ni två va ju ett par
Du tyckte att allt va en elak och jobbig kupp.

Jag önskar, hoppas och tror
Att min bror, din tvilling finns för dig
Och att de vet var du bor
för jag vet att du alltid kommer att finnas för mig.

Kram från din barndomsväns syster.










Fri vers av Jea
Läst 534 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-20 18:04



Bookmark and Share


    JJ VIP
En dikt om vänskapens kärna, att finnas för varandra, tiden går saker förändras, tiden går igen och livet förändras...men sann vänskap finns där i bakgrunden redo att tas fram om behov uppstår. En fin berättelse! Mvh. JJ.
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Jea