Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våren kan berusa...känslor så underbara, tack för att jag fick dela den med dig.


Kopparrött

 

Tack älskling för våra helt magiska dagar,
bland vitsippor och småfåglars lyckliga sång.
Vi såg de första fjärilarna i Näsums hagar,
så lika de som väcktes i våra magar en gång.

I vattnet simmade alla grodor som nyss vaknat,
lika lekfulla och porriga som du och jag alltid är.
Förstår hur mycket dom under vintern måste ha saknat,
allt det där mysiga som gör livet värt att leva här.

Fascinerade av myrorna vars flitighet saknar gränser,
såg vi hur de med stor möda bar sina strån till stacken.
Men mest av allt fängslades jag av hur ditt hår glänser,
i vårsolen färgas det så vackert kopparrött i nacken.

Den håriga lilla kalven ute i hagen hoppade så glatt,
nyfiken på allt som rörde sig, blev han aldrig trött.
Efter en hel dag ute på motorcykeln blev du matt,
mil efter mil därbak måste på din söta rumpa nött.

Ditt lockiga hår skimrade så vackert i kopparrött,
där du satt i vårsolen, som för oss åter lyser.
Mitt hjärta smälter varje gång du ler så sött,
din gulliga smilgrop på kinden gör att jag ryser.

Tack älskling för våra helt magiska dagar,
varje sekund var som renaste kärlek för mig.
Det härliga kittlet av fjärilarna som jagar,
i min mage kurrar dom på sitt eget språk
- Vi kommer alltid älska dig!




Fri vers av Freeman
Läst 497 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-20 18:39



Bookmark and Share


  Catrin
Förälskade rader som är underbara att få dela med dig...
2007-09-27

  KeL
Våren är en härlig tid att uppleva kärlek på :) Sköna bilder målar du här.
2007-09-20

    sunnanvind
Vad fint till din kärlek! Detta måste du dela med dig av till henne!
Applåder!
2007-09-20

    LadyFool
strålande strålande!! fick så klara tydliga bilder på mina hinnor och ett leende på läpparna spred sig likt löv i höstvinden.. vackert
2007-09-20

  isabel louise
fint diktat om våren o kärleken. rimmen känns naturliga och hon ler nog extra sött när hon läser detta.
2007-09-20

    Lindizz
Fin stämning målar du upp i denna, om något speciellt...ja den magiska känslan av att vara kär...kärlek som lyser. Härligt!
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman