Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Stycke Kluvet Hjärta

Jag orkar inte med det här längre
Även om jag vet vad jag måste göra
Jag orkar inte alla plikter och bindelser
Och samvetets röst viskar i mitt öra

Vad det säger är inget jag tänker berätta
Men jag kan avslöja att det inte är några fina ord
Jag vet vad som är rätt och vad som är fel
Men ändå väljer jag nr två, jag har inget mod

Ingen har några råd att komma med
Inte heller någon tröst
Jag orkar inte med det här längre
Ett kluvet hjärta dunkar innanför mitt bröst

Jag är en feg nolla som inte vågar något alls
Jag hör alla röster och jag hör allas kall
Men jag har ingen vilja och heller inget mod
Och den här gången blir det mitt fall




Fri vers av Lollipop
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-20 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du är bra på att uttrycka dig, dessutom hittar du verkligen passande bilder till dina dikter, vilket förhöjer känslan!
2007-09-21

    WonderlandWhispers
Slutet är fint. Bra skrivet!
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Lollipop
Lollipop