Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från åskådarplats


Ständiga utrop
både hånfulla
och irriterade,
rop på hjälp,
uppmaning till mord.
Svärd som svingas,
blod som flyter
på gröna fält,
i stenbyggnader.

Det är Diablo
från åskådarplats.

Kom och lägg dig
bredvid mig i sängen
så lovar jag dig
att du inte ska bli
mördad inatt.
Jag ska skydda dig
med mitt liv.




Fri vers av Anna H
Läst 324 gånger
Publicerad 2004-03-05 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H