Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jemtland


Du berättade för mig om fjällkorna
vid fäboden.

Om ditt möte med de små som
bodde under jorden.
Som passerade med sina kreatur
utan att skada.

Du berättade att det var då:

\"vi levde sida vid sida\".




Övriga genrer av Ti-elina
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-20 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ti-elina