Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gogumman


Det finns ett ljus i dig
som jag inte kan förklara
för när du är hos mig
kan jag bara vara

Då allt känns bra och jag känner lycka
att en liten filur som du värmer så
är märkligt kan man tycka

Ingenting är omöjligt då du inger hopp
då all ledsamhet och sorg
försvinner när du kramar om mig
med din lilla kropp

Jag gör vad som helt för dig

för du är världens underbaraste

lilla tjej




Övriga genrer av Ti-elina
Läst 603 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-06 15:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja det låter minsann som en riktig gogumma det där...någon att värna om..så vacket och varmt!!!!
2007-11-13

  Mangal VIP
Fint! Skönvackertmysigt!
2007-11-08

  Lasseman VIP
Åh! så varmt och fint skrivet! dom är myssiga och behövs!.. gogummorna.. =)
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ti-elina