Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du har försagt dig i ditt nät av lögner


Pappa


Om jag kunde få låna någon annans
pappa
bara för en dag

Skulle jag tro på vad han
sa
och jag skulle vara glad

Kanske för en kort stund
tveka
för idag var allt min pappa sa lögn

Varför gör han mig så ledsen över
telefon
det är något som jag inte kan förstå

Pappa...
om det ej är sant som du sa och allt ett dåligt skämt
varför ska jag då inte lägga mig i
något som tydligen ska glömmas och som inte har hänt?











Övriga genrer av Ti-elina
Läst 526 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-05 14:00



Bookmark and Share


    sleepwalking
Jag vet inte vad jag ska säga.
Men det är en stark och gripande
text. Och att du skriver om det,
är starkt gjort av dig!
2007-12-28

  Lasseman VIP
Oj! ja jag är själv pappa till en massa barn, och det jag lärt mig.. är att alldrig ljuga för mina barn!.. värsta man kan göra och skadar bara pappan till sist!.. stå på dig min sköna.. Lasse
2007-12-24

    JJ VIP
Lögner är jobbigt, ett nät av lögner är outredligt! Hoppas ändå det löser sig! Mvh. JJ.
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ti-elina