Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din glöd





din glöd
tänder eldar
som förtär
och skövlar

din glöd
slockar inte
förrän allt
brunnit svart

din glöd
är så kall


söker värme
på annat håll


din glöd
tänder nya eldar
...










Fri vers av Tina Q
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-21 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q