Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?







Hur kan det ta sig in,
detta virus;
känslan av beroende,
hjälplöshet och tvång
som styr tankar
och liv?

- Med förförisk charm
och manipulation!



Hur kan det slå rot,
detta virus;
behovet av uppskattning,
rädslan för avvisande
som styr handlingar
och liv?

- Med manipulation
och maktspel!





Hur kan man bli av med det,
detta virus?

- Med öppna ögon
och modet
att möta iskyla
förakt och övergivenhet
och med vänners stöd
under lång tid!








Fri vers av Tina Q
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-09-21 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q