Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet inte riktigt vad och hur det här blev?

Provade lite idéer, det rann iväg till nåt helt annat

...be gentle




BLACK WHEEZE

 

 

Dystert med ett illavarslande leende

Draperande skuggor vårt ljus

Visionerna fast på fingertopparna

Ingen färg runt ögonen är prydlig

 

Det kommer sakta till liv

Bara fylld av ren instinkt

Bakbundna forslas vi dit

Villfarelsen är nu tydlig

 

Det klapprar hårt mot sten

Inlindade i mjukt dunkel

Kommer inte åt frigörelsen

Kopplad följer lydig

 

Behärskar fruktan i tårarna

Trevar efter rätt riktning

Inpå nära, allt tätare

Nattens labyrint blir synlig

 

 

 

Mina händer är dina syster

Du kan ta av den masken nu

Mina ögonen är dina syster

Du kan ta av dig rustningen nu

Dina utsvultna läppar

Jag kysser dem

Din knottriga hud

Jag tar den hem

 

 

EPILOG 

Och den svarta kappan faller

Svart halsduk viras av

Stövlar av svart läder bänds av vrister

Handfatet färgas svart av borttvättad mascara

De svarta stuprören är omständliga, jag ger en hjälpande hand

Och knäpper upp den svarta behån baktill

I svarta spetstrosa kryper du sen ner

  

i dina vita lakan

 

 




Fri vers av theperna
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-21 04:20



Bookmark and Share


  Just Emotions
ME LIIIIKE!! :)
2007-09-21

  theperna
Kan hålla med Lando, men det fnns en problematik i det där eftersom det andra i mångt och mycket är en kontext till epilogen. Det blir nog en bättre text, men samtidigt en annan text då.
Jag är både kluven och villrådig... hmmm
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna