Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan tolkas på olika sätt...


Besluten

Andas sorgeluft
samlar kraft för verkställan
Tvekar inte längre




Bunden vers (Haiku) av hawkeye
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-04-18 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye