Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diamantfeber



monotona psykningar
i hjärn vävnaderna

ditt kvalster skapelse
i passagen för idioti

röda mattan för illamående
eightball i tinningen

ett kvarter i smulor
ett damm att sopa bort




Fri vers av Neal
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-09-21 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal