Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morrison hotel by nightfall


Benknäckar boogie
i fullmåne sceneri

Rödvins tjut
och eldflammor
mot skyarnas kallelse

regndans och mystik
för kropp målningarnas
heta

glödhet matta
mot odödligheternas
Jim Morrisson




Fri vers av Neal
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-21 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal