Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya skor



Detta hände någon gång på 70-talet, så det är ganska länge sen. Mina skor hade blivit för små så nu skulle jag följa med min pappa till Domus (ja det fanns en affär då för länge sen som hette så...) Det var där som pappa brukade handla. Alltså gick jag med min pappa till Domus skoavdelning för att prova ut mina nya skor.

Jag hittade ett par som jag tyckte om och som passade perfekt. Men pappa höll inte riktigt med - (som ju föräldrar ofta inte gör), han tyckte att de skulle köpa ett par skor som var ett par nummer större så jag hade något att växa i. Så så fick det bli. Vi köpte de större skorna som det fanns plats att växa i. Tiden därefter snubblade jag omkring i tillvaron i ett par skor som var ett par nummer för stora. Men det dröjde länge innan vi behövde gå tillbaka till Domus igen för att köpa skor....

...fast det är ju inte utan att jag tänker på min kära pappa när jag själv ska köpa skor till mina barn, deras fötter växer ju som ogräs! Och så har man då blivit det man som tonåring aldrig ville bli - lik sina föräldrar!




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-26 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis