Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
there´s nothing we cannot ever fix-.-,. aha? följer du? följer du mig ner upp ah salmiacerande


Spegelblank


Dykning under marelden
det regnar metall mot havet
-kattguld och judasilver
orden föds, embryon

upptäckte allt ändå
under det ljushavsblå
klibbiga väggar
jag fullföljer min

profil

nedanför allting där flyter
vårt alldeles EGNA special heroine

hoppade du flera meter Knöt du nävarna?

står handfallen inför konturen som
faller i bitar framför tårna


hör bara neonljuset
ser andetagen verkligen SER. du Springer
\"nervositetsprincipen\"

Kan man flyta ut i en ocean om man dyker i utan luft i lungorna?
det var då

Hon leker på andra sidan klotet nu
låter framträda: ansiktsuttryck

(en tyst hemlighet
i kroppsakustik:
ett eko av ett eko av ett eko av...)


Jag ville starta revolution
mot ljus i motljus
helvete I´ll fix it dammit I will fix´it



så fort vi slipper göra an lägga ankare


söka

söka
söka









Fri vers av Nemona
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-21 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemona
Nemona