Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historia

Ville aldrig lämna dig
Fick göra det ändå
Önskade att du älskade mig
För jag älskade dig så

Det fanns ingen som du
Ingen som jag ville ha
Du fick mitt hjärta att gå itu
Men nu tror jag att jag mår bra




Fri vers av Lollipop
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-09-21 16:41



Bookmark and Share


  Gawain
Stämningsfull bild till texten. Tillsammans blir de något väldigt fint. Så fint.
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Lollipop
Lollipop