Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något jag bara skrev ihop på mindre än tio minuter, kan tyckas fånigt...men det finns fånigare saker


sånt vi glömmer på en kvart

Vårsolen skiner starkt när du frågar;
kan du inte vara ärlig?
jo, svarar jag, men då måste jag såra folk
du skrattar och frågar vilket folk
du exempelvis svarar jag
det är lätt att be någon vara ärlig
men det slutar alltid i tårar och om det är något
jag avskyr är de det för jag
kan känna klumpen här innanför

Men gråt ligger så nära skrattet, svarade du
och inte kan vi väl heller gå runt och
bara vara lyckliga livet ut
hur skulle de väl se ut
jo världen skulle vara en bättre plats
mumlade jag
sedan sa vi inget på en stund

Det finns inget härligare
än att sitta här med dig
och tala om saker vi glömmer bort på en kvart




Fri vers av Simmerskan
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-21 18:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
redan samtalet som sådant ger samhörigheten... och tystnaden...
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan