Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avd nr...



Du levande
grön skimrande

inväntar dropp
havets droppar
floden, fallet
ner i djupen
och ut i
oceanerna

du levande
grön skimrande

bakom kulisserna
Roy andersson
karaktärer

För mycket puder
och smink
för att naturligt
samman smälta




Fri vers av Neal
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-09-21 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal