Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda stjärnan

poet näthinne
inflammerad

thåström tatuerad
öijer revolutionerades

rock n roll groggandes
skrållande:
jag vill ha
patti smith
beat

saxofon solo




Fri vers av Neal
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-21 22:23



Bookmark and Share


  Död Mans Hand
mera rock\'n\'roll grogg!
är det mjölk? 3%ig starkmjölk?

lyssnade precis på Pattis version av my generation
she raawks!
\"I don\'t need that fuckin\' shit
hope I die because of it\"
bara en sånn sak
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal