Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bara sån och jag gör allt för att acceptera mig själv

 

 

Ja jag är känslig

men jag gör mitt bästa att klara livet ändå

Ja jag är skör men jag försöker ta mig igenom dagen så gott jag kan trots det

Ja jag är ständigt orolig men jag anstränger mig för att ta mig utanför dörren

iallafall

Ja jag är ledsen men jag försöker att vara glad ändå åt det lilla

Nej jag har egentligen inte riktigt lust att leva men jag gör det ändå

 

Ja jag är sårbar lätt att knäcka men jag vågar söka kärleken ändå

trots att jag letar anledningar att du absolut inte kan älska mig 

ja jag tror på dig men inte mig

 

nej jag vågar egentligen inte älska men jag gör det ändå

för något inom mig har fortfarande inte gett upp

så jag försöker väl så länge jag orkar

men i och för sig så hade det varit lättare att avsluta allt om ingen hade älskat mig då hade jag kunnat försvinna med vetskapen om att ingen hade blivit ledsen och ingen hade saknat mig.

Det är ju för att jag vet att folk skulle må väldigt dåligt som jag fortsätter att

kämpa ett tag till för egentligen är det rätt trist och tråkigt och så har jag

känt nästan hela livet från och till.saker är ganska meningslösa

inget är speciellt kul. så är det för mig.

 




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-21 22:59



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Modig gripande text, och precis som i den nästföljande, så anar man en verklig styrka bakom.
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan