Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det dåliga samvetet bränner...


saknaden av saknad

Jag brukade sakna dina varma ögon,
när du inte var hos mig.
Jag brukade sakna att du rörde vid mig,
när du inte var hos mig.
Jag brukade sakna dina mjuka ord
och dina kärleksfulla blickar,
när du inte var hos mig.
Jag brukade sakna dig

Dina ögon är fortfarande varma
och dina ord mjuka.
men din beröring lugnar mig inte längre
och dina kärleksfulla blickar besvärar mig.
Mitt samvete blir en tung börda att bära,
liksom dina sorgsna ögon
som förstår,



men inte vill se.





Fri vers av härochnu
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-09-22 00:11



Bookmark and Share


  Tuzze87
omg riktigt bra!!!!
2007-09-22

  Catastrophic
Konkret och bra !
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

härochnu