Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en smålöjlig, smågullig bagatell


THAT NITE A DJ CHANGED YOUR LIFE

 

 

Med dig hela tiden

Ditt piano spelar

Ler som aldrig förut

Sommarhettans brand

Emot min blick

Över gatan

Vid DJ-båset

Kind i hand

 

Slösa till noll

Skriver små lappar

Dununge misstag

Varannan vatten

Från och med nu

Hör inuti

Ryggtavlan poserar

Ännu ungt på natten

 

Har inte lågan

Låter dig röras

På uppdrag ovanifrån

Skulle falla på knä

Om du bara såg ner

Saint-Tropez glittrig

Ärlig bohem

Hopplöst sexigt disträ

 

Basen överges

Gryningen skimrar

Ensam i känslan

Dröjer dig kvar

Nästan skamset vid baren

Hämtar två glas

Delar några blickar

Sen dess vi ett par

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-22 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna