Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ångrar...




De sårande orden väller ur min mun

kan inte stoppa dem

vill såra rejält, vill vältra mig i en aldrig sinande

svada elaka ord

som ska hugga som knivar i dig

tills du blir alldeles ihålig

som en schweizerost



...men sedan kommer eftertanken

börjar ångra

Men kan ej ta tillbaka

vill plocka tillbaka varje ord

ett efter ett

Men det som är sagt är sagt

kan inte gjuta olja

på de vågor som svallat

önskar ibland att man hade

en stor bit silvertejp

som man kunde sätta över

sin stora glappande käft...




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-30 16:58



Bookmark and Share


  Yvonne
Så sant, tänk om man kunde få det sagda osagt. Vad man önskar det ibland.
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis