Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill va själv

går in i mina slutna rum
stänger dörren
njuter av tomheten
av de tysta
här känner jag frid
här kan jag rensa mina sinnen
skingra mina tankar
för de är som vanligt
dom tankar som vill mig väl
slåss mot dom som vil mig illa

men har börjat o inse
att de är nog så livet ska va
o tror att de e bra
för nu äntligen
kan jag börja leva
känner ett otroligt lugn
i hela kroppen
de är äkta
inte falskt

bär ej längre samma fasad
säger va jag tycker
visar vad jag känner
har kommit till insikt
jag har värde
jag får finnas
det finns plats för mig också
behöver inte ursäkta min existens




Övriga genrer av headspinn 488
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-09-22 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488