Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se morgondagens ljus

lutar rätt bra

känner vinden drar lite extra

himlen klar

inga moln inom synhåll.

 

Idag är en ny dag

dimman har lättat

och nu

kan jag äntligen

se morgondagens ljus.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-22 13:38



Bookmark and Share


  Ronny Berk
finstämt om dagen som är... och förhoppningar inför morgondagen...ja...
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson