Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu åker handskarna av

fått nog

varit för snäll

tagit det vacker

följt tränden.

 

Spelat andras spel

följt samma bana

nu sätter jag ner foten.

 

Men nu är det min tur

nu reser jag mig

och nu åker handskarna av

för förändring är ett måste

och imorgon är det jag som lyser.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-22 13:42



Bookmark and Share


  Tildus
Hejar på dig!
2007-09-22

  Ronny Berk
så rätt och riktigt om förväntningar och egenkraft...finsaker...ja...
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson