Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

res dig upp graven är inte ditt hem

Du fann dig till rätta

begravde minnena

lät det växa ogräs

så man inte kunde se in.

 

Lät jorden tränga in

huden förmultnas

la ditt hjärta i en kista

lät livet gå förbi.

 

Men nu är det tid

att ta igen vad du missat

se ljuset över horisonten

och andas friskluft

få bort allt ogräs

oc låta vinden bära dig fram

för nu ska du resa dig.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-22 13:46



Bookmark and Share


  Kim VIP
Tyvärr passar nog titeln både här o där ibland. Kraftfullt att höra resten!
2007-09-22

  Ronny Berk
om varma vindars lyftkrafters längtan tilll fria horisonter... vacker lyrik...ja...
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson