Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hitta vad söker

tid att sluta gnälla

sluta följa strömmen

vakna upp ur devalan.

 

Du har slutat leta

bara gett upp

vad har det hjälpt dig,

bara du kan väcka dig ur denna djupa sömn.

 

Men tiden är inne föratt vakna

finna vad du söker

och kämpa för att nå det

dax att visa vad du går för




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-22 13:50



Bookmark and Share


  Ronny Berk
om uppvakan och kämpastarka framtidsutsikter... så ser jag den texten...
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson