Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen har gömt sig...


Ett tomrum blottar min själ
Tomrummet går inte att förklara
Där fanns något förut, något jag höll nära
frågade var det finns nu, ingen svara..

Det som var där förut
har sen länge flugit sin kos
Nu tror jag mitt hjärta håller på att falla i bitar
Som en vissnande ros

Jag vet inte vad jag ska göra åt det.
Ljuset var det som lämnade mig
Nu hittar jag inte vägen genom livet
Har någon en ficklampa säg?





Fri vers av Lollipop
Läst 457 gånger
Publicerad 2007-09-22 13:53



Bookmark and Share


  Tabes
En vacker dikt är det i alla fall.
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lollipop
Lollipop