Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ormen är vilse

ringlat lite fel

passar inte alls in.

 

det är stor risk

att du blir söndertrampad här

dina huggtänder glömde du utanför.

 

Ditt gift

är nog skadligt för dig själv

för du verkar dock lite snurrig

bäst du ringlar

till ditt eget näste

innan du stryker med.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-22 14:16



Bookmark and Share


  Ronny Berk
med ormen som välfunnen matafor för livet i stort... en tänkvärd text...
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson