Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"tillhör landstinget\"

så står det på allt känns det som.
jag har ännu inte fått besked på hur länge jag ska stanna.
jag vill inte vara här till veckans slut,
och jag ska se till att det inte blir så.
jag får piller.
rosa hit, vita dit.
jag hann inte ens säga hejdå till mina vänner.
jag vill inte stanna.
jag står inte ut.


18/9-07




Fri vers av xSpidermaNx
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-22 14:44



Bookmark and Share


  Pontus W.U
ugh! tungt.... hemskt och bra som tusan!
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

xSpidermaNx
xSpidermaNx