Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett dygn..

jag har nu varit här i ett dygn.
sömnen kommer krypandes.
rädslan vilar bakom hörnet.
ångesten trampar mig på hälarna.
jag vill inte be om mer Theralen.
jag har redan fått fyra på denna tid som jag har varit här.

jag vill inte vara utestängd ifrån omvärlden längre.
jag vet inte ens vad klockan är.
och röka får man bara en gång i timmen.


18/9-07




Fri vers av xSpidermaNx
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-09-22 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xSpidermaNx
xSpidermaNx