Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känn er saknade.

jag saknar syster, helena, elias & mamma.
jag är förvånad själv över att jag säger detta, men..
here we go.
jag saknar skolan.

nu måste jag nog sova.
sömntabletterna börjar verka.

godnatt, puss på halsmandlarna <3


19/9-07




Fri vers av xSpidermaNx
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-09-22 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xSpidermaNx
xSpidermaNx