Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrämmande

jag bad ändå om mer Theralen.
ångesten blev för stark.

läkaren var4 här för en kvart sen kanske..
det verkar som att jag måste stanna till veckans slut.
och kanske över helgen.
jag vill inte det.
så jag ska se till att det inte blir så.
dom kan inte tvinga mig att stanna.
jag är här frivilligt.

det är skrämmande att vara här.


18/9-07




Fri vers av xSpidermaNx
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-09-22 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xSpidermaNx
xSpidermaNx