Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ängel

en ängel kommer in i rummet
det är du

känner en ljummen vind
i ansiktet
ryser i hela kroppen
hjärtat stannar innanför bröstbenet

en ängel går ut ur rummet
och det är du

du kom inte för att stanna
du sa inte ens hej då
du bara gick




Fri vers av Frida Fredriksson
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-09-22 16:49



Bookmark and Share


    Issand.
andra stycket var fint!!

slutet också
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Frida Fredriksson
Frida Fredriksson