Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vin blir du bara finare med tiden

Jag lägger handen på din kropp
Historien rusar genom mig, jag känner sorgen och din längtan skrika
Din röst känns så självsäker när du berättar om gammla tider
Men åren har tatt ut sin rätt.. man kan ta dig för en gammal tok
Men du är glasklar i huvudet

Ditt stäva hår kammar du ut och sätter upp, precis som du gjort när du var ung, nynnar lite lätt på låten som för så längesedan förförde dig
Och sist men inte mist ett parfymsprut vid halsen ifall han skulle komma hem idag

Du tittade på mig och log
Jag svarade,

Nu är du vackrast i världen mormor




Fri vers av Jasmine
Läst 333 gånger
Publicerad 2005-04-19 11:10



Bookmark and Share


  Michmich
Jättesött!!! Verkligen... gillar dina dikter, de påminner om den gamla Jag... :(
2005-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine