Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna texten passar faktiskt in i psalmen Blott en dag. Avdelningen onödiga fakta.


Blått en dag

Blått en dag,
sen grått i flera veckor
Vädret är ju inte som förut

Där står jag,
våt av himlens läckor
ska ovädret aldrig få ett slut?

Sommardagar utan något solsken
eller vintrar utan någon snö

Vi försvagar
balansen med var skorsten
som spyr ut sin smuts i vår miljö




Fri vers av Isaac Bobjörk
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-22 19:10



Bookmark and Share


  Mari N
Du har rätt, man kan faktiskt sjunga den till melodin \"Blott en dag\". Läckert!
2007-09-22

    Issand. VIP
världen håller på att
dö sakta och snabbbt!!!!
bra dikt. varning för det har det varit länge.
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk