Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finner inga ord

som kan förklara hur jag känner när jag tänker
på gamla minnen om gamla vänner som har
kommit och gått
Många är gifta nu och har barn medan andra
har försvunnit in i tiden någonstans
Så de tankar jag har om dem är nu endast
ett minne blått

Jag finner inga ord som kan förklara hur jag
känner när jag ser på världen som jag lever i idag


Ibland är det bättre att vara tyst
För när jag inte finner några ord säger jag inte ett knyst
Och det kan betyda mer än tusen ord
Så andra kan bara försöka gissa vad jag tänker
när dom tittar på mitt kroppsspråk
Jag låter dom få fundera en stund
Jag låter dom addera med bråk

Jag finner inga ord……………………….




Fri vers av Ken Cassel
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-09-23 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel