Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FulSnygg melodi

Mitt hjärta vill sjunga en melodi
falska toner sprids i min kropp

Ensamheten slår dövörat till
-Men visst är det fint ändå...

Det finns ett notblock i förnuftens djup
där svaren glider utefter g-klavens rad

Viljan att tro på vad hjärtat sjunger
är större än förmågan att spela rätt

Musiken kanske tystnar snart igen
och notstället står åter tomt




Fri vers av Flöde
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-23 10:53



Bookmark and Share


    Brell
Under bar melodisk text - kanon bra!!!!!
(titeln sisådär)
Applåderar absolut :)
2007-09-26

  Josef Ahl
Jätte bra !!!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde