Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mår bra!

Mycket att göra
Soliga dagar
Ingen oro
Viss förhoppning
Jag mår bra!

Hoppas att du med gör det.




Övriga genrer av Lena VIP
Läst 469 gånger
Publicerad 2005-04-19 16:29



Bookmark and Share


  Roger VIP
Skönt att höra- Solen gör nytta fortfarande. Då låter jag den väl lysa då ;)
2005-04-20

    Göte Holmlund
Jo tack jag mår för fan bäst av alla, det har aldrig varit en sådan harmoni i helvetet som just nu
2005-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena VIP