Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hummer


premiär

men visst är det magi
dagen innan
en hummerpremiär
landstinget Halland
gjorde den en gång
hummerpremiären
till
mötesfri dag
att undertecknad
samtidigt satt
i landstingsstyrelsen
är givetvis
bara en slump
agnet är framme
linorna är kollade
mistor i kupornas duk
är bötta
numren på vakarna
är ifyllda
ock som
vanligt
kulingvarning.............




Fri vers av tom boreland
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-23 12:52

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  stronza
alltid kulingvarning för de som är rädda
2007-09-24

  Madjori
Kulingvarning låter illa...men det är ganska lugnt nu....Hoppas dom har fel!
2007-09-23

    ej medlem längre
Hmmm... hummer... det har jag aldrig ätit...
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland