Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trädet slår ut

löven har fallit

men något får det ändå

att lysa året om.

 

Växer hela tiden

och varje vår

kommer nya blommor

nytt liv får näringing.

 

trädet slår ut

och når höjder

ingen sett

näring av att bara synas

en kort sekund

och ger tiden glans 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-23 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson