Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sudda ut din tråkiga min

varje dag är inte rolig

men du kan få det

att ändå bli

en bra dag.

 

Ge dagen näring

låt inte

vardagen göra slut.

 

Sudda ut din tråkiga min

låt grannen veta

att inget hon gör

knäcker dig.

 

För du gör tråkiga dagar

till vanliga dagar

där du skrattar åt tristesen

och lever ut varje sekund

av ditt liv.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-23 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson