Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

suger ut näringen

de tar och tar

gör dig till en slav

låter dig slita

varje dag.

 

Gör hinder i din väg

gräver dike längs din väg.

 

Men värst av allt

de suger ut näringen

ur din kropp

så du inte orka ta

en annan väg.

 

Men de glömde att vilja

får dig att se upp

bakom horisonten

finner du en ny väg

som ger näringen tillbaks.

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-23 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson