Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är det inte OK att vara lite mullig?

... det är ju iallafall svårt att hitta kläder och stövlar som passar fast man inte drar en generous-storlek....Ja varför måste alla se ut som om de kom direkt från ett koncentrationsläger? Iallafall verkar det ju som om det är idealet när man tittar i en damtidning eller modejournal. Insjunkna kinder och benpipor som sticker ut... Varför kan man inte få ha lite hull på kroppen? Är det fel att visa att man faktiskt har råd att äta och inte leva på salladsblad och annan kaninföda? Något måste ju vara fel när idealet på catwalken är att ha size 00. (inte för att jag bryr mig men iallafall) Kan inte alla få vara så som de har blivit skapta? Inte underligt att tonåringarna lider av anorexia i dessa tider. Nej fram för lite kurvor det är verkligen på tiden så kan vi unna oss en bakelse med gott samvete till kaffet. Häromdan var jag inne och provade stövlar och upptäckte att det är svårt att hitta ett stövelskaft som mina vader går ner i. Alla stövlar är gjorda för kvinnor som ser ut som tändsticksgubbar upptäckte jag. Det var bara att inse att jag nog får hålla mig till skor utan skaft i fortsättningen för jag passar inte in i den gängse mallen...




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 580 gånger
Publicerad 2007-09-24 07:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag är benägen att tycka det är okej att vara litet mullig, men egentligen är jag själv mer inne på att det är okej att vara litet mallig...
2007-09-27

    Brell
Bra!!! Håller med alla måste inte vara trådsmala.
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis