Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätt på er era masker

för nu ska vi alla gå på bal där det är ni och jag
som dansar skjortan av alla andra
För i par snurrar vi alltid runt med varandra
så som jorden snurrar runt sin egen axel
Och vi gör det i en jättestor gigantisk sal
på slottet Alexandra
På ett fint marmorerat golv
Så vem kan oss då klandra

Med olika färggranna väl utsmyckade masker
står både damer och herrar i en varsin rad
Musiken går i takter till allt ifrån fioler till tromboner
tillsammans med en och annan harpa
och liten trumma
När paren börjar att röra på sig ser det ut som
om de alla går i en parad
För under sina masker så njuter de alla av sin
anonymt då de kan vara sig själva
Bara mysa och skratta och vara glada
För ikväll är det ju maskerad...

Sätt på er era masker!

Ken Cassel
10/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 218 gånger
Publicerad 2007-09-23 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel