Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

den heta luften fick tiden att stanna
och dina ord
tack sötnos
du får mig att rysa som ingen annan

jag vill bara ha mera
jag vill stanna i en evighet
bara med dig

dina ord och dina ögon
får mig att falla handlöst
du har väckt känslor som aldrig funnits
kärlek, ren kärlek

jag visste inte vad jag letade efter
men jag visste att du var rätt när jag väl hittat dig
tack sötnos




Fri vers av A-hlberg
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-23 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg