Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärleksfull smärta!

Jag funderar på att säga till henne hur jag känner det
varje gång som vi två möts
För det börjar ju alltid att åska och blixtra inom mig
då jag ger mig själv en stöt
En pil rätt in i mitt hjärta, med en kärleksfull smärta

Ensam har jag ju varit under en lång tid nu
Så nu är det på tiden att det blir ändring på det
Och det är där som du kommer in i bilden
Det är i alla fall det som jag hoppas på
Att du ska tycka om mig med och att det blir vi två
Och sen så får vi två ta det därifrån
Hoppas bara att du inte ska avvisa mig så att jag får
stå där ensam som ett litet fån...

Ken Cassel
21/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-23 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel