Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Kul när det plötsligt dyker upp så självklara insikter,även om det inte är så lätt att nå dit på en dag,men nu när jag vet vad det VERKLIGA målet är så vet jag ju i alla fall vart jag är på väg.


För resten av världen kan jag inte göra någonting åt!!!

 

 

 

 

Kom just på att huvudsaken

är ju att jag accepterar mig själv

som jag är just när jag är som jag är

 

"för resten av världen kan jag inte göra någonting åt"




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-23 22:09



Bookmark and Share


  Junibarn
Smart tänkt!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan