Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om blommor, tabbar och bindestrecket som binder ihop två människor


Hon
letar
väntar
och hoppas
sitter
på sin säng
och räknar
"älskar, älskar inte"
på blombladen
på överkastet


Han
fintar snett
snubblar
och slår sig på knät
tittar generat
bort mot läktaren
tänker
vilken tur att
inte hon
var där

fast han aldrig
har tänkt så
förut

Hon
sminkar sig
varje dag
tror att ju mer
hon kletar
destu mer
ser någon henne
Önskar bara
att hon var
vacker

Han
samlar blickar
har en hel
bok hemma
med
osynliga minnen
av henne
och så sent som
imorse
tittade hon
på honom
han tänker
aldrig
glömma


Ibland
önskar de båda
att de kunde
riva
väggarna
av stolthet
och våga
sluta vara

ensamma




Fri vers av Junibarn
Läst 660 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-23 22:14



Bookmark and Share


    Chanel
alltså shiet, älskar den här dikten verkligen,
jag vill också kunna va lika bra som du .__.
2007-11-09

  thyme
det här var ju inte alls dåligt! bara kom på en bra titel så blir den super!
2007-10-02

  Ken-ett
Ja, men visst är det en fin dikt med äkta känslor
och beskriver livet som det är
2007-09-29

  mirrorball
vilken fin dikt, jag kände igen mig i den flera gånger. den var vekligen jättebra!
2007-09-24

    Feliciaförsvann
sluta misstro dig själv så! det var en fin dikt. de sista raderna var hemskt vackra.. tack för din fina kritik förresten, det värmer! man gör ju sitt bästa mer kan ingen begära.
2007-09-24

    Feliciaförsvann
sluta misstro dig själv så! det var en fin dikt. de sista raderna var hemskt vackra.. tack för din fina kritik förresten, det värmer! man gör ju sitt bästa mer kan ingen begära.
2007-09-24

  Daniel_78 VIP
den var fin,

men rubriken sög
2007-09-23

  Mangleshot
jag klickade på rubriken eftersom den, för stunden så genomtänkt, är så lång men till synes likgiltig för att ta plats så att den inte går
att missa för i slutändan vill ju alla vara med att leka :P
2007-09-23

    Porslinsdockan
Tjusigt och din titel passar väl sådär till din så vackra dikt...
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Junibarn
Junibarn